Preventov modni brend Dresscode izabran za brend godine 2017

Kraj svake godine odlično je vrijeme da se nagrade oni koji su to svojim trudom i radom tijekom cijele godine zaslužili. U organizaciji Media PR agencije i SNL magazina, tako je i održan jedan od najočekivanijih događaja godine, SNL Izbor muškarca godine 2017. Ovaj gala događaj kojem su prisustvovale brojne ličnosti iz političkog i javnog života BiH održan je u Domu Oružanih snaga u Sarajevu.

Dom armije slika

Rad i uspjeh Preventovog modnog brenda prepoznao je žiri SNL magazina, tako da je Dresscode by Prevent ponio titulu Modnog brenda godine 2017. “Jako smo sretni i zahvaljujemo se SNL magazinu što je prepoznao naš rad” rekla je Sabina Muratagić-Daul pri preuzimanju nagrade i dodala: “Ovo nam je dodatna motivacija da se dalje razvijamo i rastemo.”

Za Muškarca godine je proglašen Amel Kapo. Azuru Đonlagiću koji je osvojio prvo mjesto na takmičenju informatičkih talenata u Bosni i Hercegovini – BHOI 2017. je uručena nagrada za Genija godine 2017.  Jasmin Drinjaković dobitnik je Mistera u kategoriji Model godine 2017, a Emir Medić je nagrađen za Dizajnera godine 2017. Fuad Backović Deen dobitnik je Mistera za Muškarca sa stilom 2017, dok je Amir Ćesić, direktor kompanije Java Language Zone dobitnik priznanja za Menadžera godine 2017.

Izvođač godine 2017 je Dino Merlin, Sportista godine Mirza Pramenković, a Humanista godine  je Elvir Švrakić. Poznati bosanskohercegovački urednik i novinar portala Buka.ba, Aleksandar Trifunović izabran je za Novinara godine 2017, dok je Mistera za Ličnost godine 2017 dobio ministar Dragan Mektić.

Kao prijatelj projekta, Prevent Labs u saradnji sa firmom Trokut se pobrinuo da se za  poseban ugođaj i interijer uredi prostor Doma oružanih snaga gdje su se gosti i pobjednici, nakon proglašenja mogli družiti na koktel zabavi. Namještaj koji je korišten je u cjelosti izrađen u Preventovim fabrikama u BiH.

dom armije 2